.inte bra

Cuddle

Det här är inte bra känner jag...sitter på jobbet och känner mig inte ett dugg pigg. Varm men skakar som ett asplöv, ont i huvudet och halsen, ont i kroppen. Kommer nog bli sjuk nångång dom närmasta dagarna.
Och jag som har försökt att kurera mig på alla vis jag kommit på =o(
Inte bra alls...jag vill inte bli sjuk!

Min högsta önskan just nu är att få gå hem och lägga mig i sängen/soffan med ett duntäcke eller en filt och en skön och mjuk kudde. Sen ha nån söt där som tar hand och pysslar om mig.
Myser, håller om mig...pillar i håret, kliar på ryggen...hela kroppen hihi och lite mjuk och skön massage, och ligga i lugn o ro och mysprata....åhh så underbart det skulle vara.
-Uhh, så kelsjuk jag är-

Och imån är det julbord med jobbet på Fredriksbergs Herrgård ett av sveriges bästa julbord (enligt mig). Måste vara pigg då! Måste måste måste...få inte bli sjuk förrens på onsdag för då är jag ledig, onsdag och torsdag är ok för jag är ledig båda dagarna
 

Ta hand om mig ♥




.en helg full av mat

Mormor födelsedag
Allihoppa hos mormor...utom jag då.


Var i lördags hos min mormor med delar av min familj och firade hennes födelsedag som är på onsdag. Som alltid får man högsta klass service. God mat, god tårta och annat smått och såklart gott =). Åt nog hela dagen kändes det som, men behövde ändå två mackor och te innan det var dags att hoppa in i bilen för att åka hem.

Kom hem runt 22, pratade med lina som satt och festade med sofia och lasse, bytte om och drog över till henne. Satt där och snackade och pimplade den lilla ölen jag tog med.

Drog ut till ankaret, mycket trevligt. Möttes av en tjej i dörrren som blev utslängd för att hon var waaay to drunk, men det tyckte ju inte hon..hehe.


Ganska mycket folk, beställde "den största, starkaste och billigaste ölen" - jag kräver kvalité på min dricka ...hehe

Hängde vid baren med lina, sofia och alla andra. Det blev ingen dyr kväll, spriten i min kropp talade och jag blev bjuden på en tequila shot *yeammy*. Sen talade den högre och jag fick påfyllning på ölen och en drink ;o) Tackar och bugar.


Irrade runt bland allt folk, det var faktiskt riktigt skoj ute! Stängning närmade sig och lina blev ganska så jättefull (sa hon idag, jag märkte faktiskt inte det). Hon fick iafl för sig att jag skulle köra "Miss wet t-shirt" så jag blev blöt. In på toa och torka. Ingen större skada skedd.

Lina skulle upp och jobba på söndag så hon drog sig tillbaka med en, för mig, ny främling.

Jag och sofia hoppade på efterfest hos Erik "lasse", tog taxi dit och det blev väll inte mycket till fest. Tog en drink sen satt vi mest och pratade om...hmm...jaja spelar ingen större roll.


Jag kände att min säng kallade och min hund likaså, så jag tackade och gav mig av hemåt, Sofia skulle åt samma håll så fick tog följe. När jag kom ut från Erik så insåg jag att jag befann mig på andra sidan stan och hade en rejäl bit att vandra framför mig. Jag malde på för Sofia om xxxx, stackare, hon fick stå ut med mycket information på kort tid. =) Hon tog av efter en bit och jag fortsatte....det var nog bra att gå, för jag piggnade till och UHHH så gutt det var att vara tillbaka hemma i min säng, kloockan va inte så mycket 5-6 eller nått.



Men dagen efter så sov jag läänge. Det var julskyltning idag och jag kände att jag var tvungen att ha mina kära knäckäpplen i år igen. När klockan blivit 15 så var jag och spikey påväg ner mot stan och mina knäckäpplen, köpte två och begav mig mot mamma o pappa för att äta paj.


Min snälla mamma körde mig hem till lina sen på kvällen. Mys-pys med lina är aldrig fel, hon bjöd på massa gott, först bakad potais med tsatziki sen glass och vi kollade på Ice Age 2 - min humor haha!



Nu sitter jag här i mysbyxor och har precis duschat och är len som en barnrumpa MmMmmmm....Nu hägrar sängen.


Go natt!



 

Mina kusinbarn är helt underbara för övrigt, urcharmiga helsingborgare!



.sum up

Nu har jag varit dålig på att uppdatera här, men det är mycket som händer i min lilla värld.

Endel saker ser ut att lösa sig smidigt, andra mindre smidigt...


Är helt ledig denna helgen - härligt!
Men tror ni att det händer något då? Nä.
Självklart inte. Therese är ju ledig =o(
F**n asså...jag vill festa och bli lullig och...sa jag festa? Jag kanske får ta det i egna händer - känns bara lite patetiskt och ledsamt att sitta ensam och pimpla...jäjä.


Såg precis Idol och vad glad jag blev att Erik sjöng en Richard Marx's låt, jag har nämnligen gått och blivit pånyttfrälst av hans låtar. Väcker många härliga minnen, speciellt låten som Erik sjöng "Right Here Waiting", men jag gillar "Hold On To The Nights" det var den låten som gjorde mig frälst på nytt för några veckor sen efter att jag snubblade över en film på YouTube av Richard som sjunger den live och spelar piano till MAGISKT!!


Har hittat mig lite ögongodis jag blir glad över i tv-reklamen =) Killen i JC reklamen WOW! Den där två killar liftar. Killen i Cream-vit kofta och mörkt hår...halleluja!



Hmm...va ska jag mer dela med mig av?
Jo! Jag förstår inte varför alla är så hispiga över att dricka mjölk där datumet gått ut? Mejeriprodukter är ju en sån sak som känns direkt om det blivit gamal. Jag drack upp denna mjölken för 4 dagar sen...



Se! Jag lever och mår perfekt.

Man ska inte va så orolig över saker...fast det har ju fått mig att undra vad dom egentligen har i mjölken som gör att den är drickbar 1 månad efter utgångsdatumet...ajaj. Har man dåligt med pengar så har man =oP




Nähe, nu ska jag lägga mig mätt och belåten i sängen, ska nämnligen upp relativt tidigt imån för att åka och gratulera min mormor som jag älskar nått så ENORMT!
GRATTIS!!




Puss och gonatt ♥





.sluta systrar



Vad är det som vi tjejer inte förstår? Vi måste hålla ihop! Varför är vi så jävliga mot varandra, letar efter fel på varandra för att sen kunna berätta för andra hur fel eller ful en tjej är och varför smutskastar vi varandra inför andra tjejer och killar? JÄMNT!


Såg ett program på MTV som hette "Next", det gick i korthet ut på att fem st tjejer skulle charma en kille och vise versa, det var också killar charma kille och tjejer charma tjej vilket är riktigt kul att dom har.

Killen eller tjejen som då var den dom skulle bli charmad tog den tid han/hon behövde för att se om den som kom var ngt att ha, om inte så "next", då var det nästas tur.

Resten av tjejerna och killarna som hade varit ute och försökt eller som väntade på sin tur satt i en stor typ turnébuss.


Hur som helst när det var ett gäng killar som satt i bussen så var det ärligt snack, dom peppande och höll varandra bakom ryggen. Och när nån som fick nobben kom tillbaka in i bussen så var det inte skitsnack om varandra isåfall va det om tjejen som nobbade.

Bland tjejerna däremot var det sånt jäkla skitsnack bakom ryggen, klart jag vet om att tjejer är såna jag hör ju sånt ofta, men det va ingen som INTE snackade skit och det va inte lite heller.

När alla satt i bussen va det glatt och de höll me varandra och det kunde låta ungefär, "Nä, men det tycker inte jag, du är ju jättesöt!" Sen när tjejen gick av bussen så satt dom och kritiserade hon som gick ut "Såg, ni? Det finns väll ingen som vill ha henne" eller "Gud, va falskt hon beter sig, vilken bitch"...WHAT?!
Sen när tjejen dom snackat skit om kom tillbaka va det glada miner igen och "Ohh nej, stackars dig" , "Jag fattar inte varför han inte tog dig"


Nu förstår jag varför jag tycker det är enklare, roligare och lättare att umgås med killar än med tjejer - jag är ingen sån tjej som snackar skit om andra, när vi i stället borde hålla ihop. Vi har faktiskt lite att lära ifrån killar vad gäller beteende mot varandra.




Ta bättre hand om er systrar ♥




Go natt


.fnitter och skitstad


Oh jisses!!
Jag har ett helt gäng fjärilar i magen...nä, hela kroppen! Var kommer dom ifrån och hur får jag dom att stanna? Men jag klagar inte för härligt är det.

Jaja, nån sa till mig att det är lördag idag och vanligt folk brukar festa då...hmm...märkligt. Så ja, det kanske man ska göra då eller?
Vad händer ikväll då, jag känner för att halka in i dimman, nån som vill hänga på? Får ta och ringa några i em och se vad som egentligen händer, om det händer.

Snart slutar jag iafl jobba - uhh så skönt ♥



Kl. 15.55

Asså va faan!! Här kan man ju för fasiken inte leva ett normalt socialt liv! Ingen fest för mig denna helgen heller...va f**n är det här?? Måste man dra utanför länet för att festa, ha skoj och umgås?!
Alla jag känner, typ, är iväg denna helgen...så vad blir det över för mig en av de få helger jag kan festa?
Inte ett skit!!
Shit alltså här åldras man ju fortare än om man lever sitt liv i ett solarium...

FY!!


Ensamma lördag...va ska vi göra?...?...?...



Kl. 20.22

Roligt att jag skriver vid sånna märkliga klockslag idag.

NU NI! Jag har nu totalt sökt över 100 jobb i sthlm!! Över 100 stycken, FATTA!
Helt makalöst.
Nu är det nästan som julafton, bara sitta och vänta och se vad som händer i veckan som kommer =o)
Får jag inget jobberbjudande på dom ansökningarna så måste jag va helt värdelös. Då får jag nog ta och slänga planerna på Sthlm i papperskorgen för 2:a eller 3:e ggn, och försöka inse och lära mig att leva med att jag måste stanna här i denna staden för resten av mitt liv.

NU
har jag inte liiiite ont i kroppen och knoppen...mina fingrar är helt pajj.
Så nu är jag väl förtjänt av en riktig myskväll, ska poppa popcorn (micro popcorn med smörsmak of course) tända massa ljus, och se en eller två filmer under några varma och mysiga filtar i min underbara soffa.

....sällskap...?....





.söka leta finna?



Idag har jag bara gjort två saker:
* Sökt jobb
* Sökt bostad (inneboende)
(I sthlm)

Kanske nån som läser detta som vet något eller någon som vet något eller någon som behöver arbetskraft *yeah* eller en liten inneboende?? Hör i så fall av dig SNÄLLA!


Har så fruktansvärt ont i hela kroppen efter att ha legat/suttit/hängt framför datorn (ni som vet hur jag har min dator förstår mig hoppas jag) *aj*

Massage in need!!


Nu bär det av mot sängen, puss till alla som förtjänar ♥



.vill ha

Min enormt stora passion, hobby och intresse har väll inte undgått nån, ialf inte dom som känner mig, annars så förstår ni andra säkert snart vad det är.
Fastnade (som vanligt) på
Victoria's Sectrets sida...mh mh mh...jag skulle kunna leva i dom kläderna - ENDAST!

Deras underkläder är så sexiga och läckra!



Victoria's Sectret - I LOVE!



Vill tomten komma med dessa till mig på julafton?



♥ I'll be a nice girl ♥



En annan favorit är Elite Ladies, runt Halloween finns där massvis med läckra kostymer *yeammy*
Deras korsetter are to die for! Kolla in denna...vadå sexig?!

Här är ett julset jag velat ha i 2 år nu, urgulligt!



♥ I'll be a nicer girl ♥





.vill ha sommar

Kära blogg...

 Idag har det inte hänt mycket som är värt att skriva om så jag sätter in en bild på sol och värme ...lääääängtar så till sommaren!!

Njut och dröm er bort från mörkret och kylan här i Sverige, för det gör jag =)


Ship Wreck
Smugglers Wreck på Zakynthos sommaren -06




Puss





.ledig dag

Idag har jag varit ledig - skönt!
Så vad har jag då gjort med denna dagen? Tänkte då att jag skulle hinna med en massa saker men så blev det inte riktigt. Tvätta hann jag det var iofs bra, men nu har jag ännu ett berg med kläder som måste vikas, hängas in eller läggas där det hör hemma...jobbigt.
Varför blir det så? Man lägger kläder i hög jämnt? Jag stryker ju inget, det finns dom som stryker. Skulle jag göra det också så skulle jag vara tvungen att offra 80% av mitt liv till att fixa med mina kläder, nä fy, jag gör roligare saker av den tiden. Som detta t ex...

Var ute och gick i skogen på fm med Lina och hennes rottis Ida och jag och min Spikey såklart (se bild).
Geggigt men attans så skönt!


Spikey i skogen

Senare fick jag och Lina för oss att vi var hungriga så vi lagade mat hos mig. Det blev mumsiga nuggets med kroketter och spännande såser. (Lina, du glömde dina kroketter!) Sen satt vi och jiddrade om massa saker och kollade lite på gästerna på hotellet dom kollade tillbaka, men sen var vi båda tvungna att återgå till vår tvätt.

Orkar inte skriva mer, roligare än såhär var inte dagen.

Ska lägga mig snart tänkte jag för jag har vänt på dygnet och tänkte vända tillbaka det. Att lägga sig vid 01.30 är kanske ingen bra början, men jag försöker iafl...




Hörs väll nog imån...Go natt ♥




Förresten jag såg The Hills på MTV idag...jag vill bo i Cali!!


.en bra dag


Hinna skriva ngt före midnatt? ...hmmm... jag undra det.



Nopp...det hann jag inte. Men det gör inget för dagen känns helt fulländad ändå

*ler stort*

Den började bra, men avslutades helt  fantastiskt...det känns underbart




Kort om dagen:
Var ute och gick med hunden och en mycket god vän, härligt fastän det var svinkallt (tyckte jag)
Lyssnat på gamla godingar så som Tomas Ledin (SOMMAR!), Dirty Dancing soundtrack, Runaway Bride soundtrack och Red Hot Chili Peppers....härliga känslor jag får av dom skivorna.

Började jobba 14 ganska mycket att göra, pratade som en kvarn med "Lina på jobbet", svårt när man blir avbruten utav gäster och annat, men goda råd fick jag...och dom funkade =)




Ska strax avsluta och äta något sen hoppa i säng med ett leende, men först vill jag visa hur god smörgåstårtan mamma hade gjort igår...

134303-9
...använd fantasin, visst är den god?


Nu är rostmackor, marmelad och te i mitt sikte!




Go natt ♥






T o        My      G i r l ,  jag finns här för dig 24/7 livet ut, puss*

.fars dag

Jag vaknade idag också! Wooohoo
Imponerad? Nä? Men det är jag. För den senaste veckan så har jag knappt sovit nånting pga
1) Jag fastnar framför datorn en liten stund sen kommer Spikey och stör och vill så klart ut. 2) Min underbara granne SPELAR SÅ JÄVLA HÖGT!! SÄÄÄNK!!
uhh...det var skönt att skriva.
Och 3) Jag kommer inte till ro alls längre - vad har hänt?

Men grädden på moset i det här fallet är att jag ändå inte är trött när jag vaknar - surprise! Så vad för sort energi går jag på egentligen?...hmm...jag misstänker dierkt stark en person - vad har du gjort med mig?!?! Va, va va va??
Men det känns sköööönt, helt underbart! hehe.

Vet inte om detta made some sense? För det är inte lätt att få stavningen och sammanhanget rätt så här pass tidigt.

I'll get back to you later ♥


Fars dag
Glöm inte far idag!

Grattis pappa Kjell, jag kommer med present från alla dina tok-ungar efter jobbet idag.
Och jag tror att världens mest underbara mamma gjort ngt av det bästa jag vet - smörgåstårta!! Whiiiiii

...just det fars dag var det idag...




.jobba sova jobba



Ja, då var det dags idag igen.
Kom precis från jobbet nu...Shiiiit vad jag känner för att festa ikväll, dricka lite vin med massa frusna hallon i *mmmm*...varför ska man behöva jobba för??
Hade jag börjat vid 08 så ok, men 06?!?! Det är inte mänskligt, folk under 40 borde inte behöva börja så tidigt ;oP

För övrigt så var dagen bra, vakande av att mamma ringde och väckte mig...eller "jag hade ju varit vaken länge då" =oP Varför kan jag inte erkänna att hon väckte mig? Jag brukar säga det när andra ringer men det är som en reflex när mamma ringer. Likadant när man sitter på toa och hon ringer, till mina kompisar brukar jag säga vad jag gör...märkligt det där.

Hmm...jag fick jättefina rosor utav min mamma idag också =o) Tack! Så kul med sånna där fina gester.

fr mamma
Så här fina...



_______________________________________________________

Nä, ska avsluta nu, ta en kopp grönt te och hoppa i säng

_______________________________________________________




kvällsmat
Det blev inget grönt te här inte!
Lågt GI??..nä vi skiter i det va?







♥  Gó natt gott folk  ♥





.upp & ner

134303-6

Klockan 05.00
idag ringde alarmet och det var bara att stiga upp och lämna värmen i min säng. Började jobba en timme senare. Allt gick bra, hade förberett lite extra (trodde jag) kvällen innan. men det är alltid nån/några gäster eller saker som dyker upp som man inte planerat med. Men jag skuttade vidare och log mot alla och Linda undrade vad som var fel på mig, för jag hoppade och stojjade ovanligt mycket idag tyckte hon...ibland känns det bara så enkelt och glatt vad som än händer ;o).

Men...

Jag slutade jobbet vid 14 allt kändes fortfarande bra, jag och Spikey gick en lång härlig promenad.
Kom hem, åt lite och sen sjönk glädjen inom mig...kände sånt  vemod och det har inte släppt fastän jag försöker hålla humöret uppe med glad musik. Musik funkar i alla lägen! Love It

Det går upp & ner

Det händer inte mycket här asså, sen hör man andra som har roliga saker för sig hela tiden...JAG VILL OCKSÅ!! Jag saknar verkligen mitt sociala liv och massa roliga, sociala, påhittiga vänner. Jag skyller inte på andra för jag är inte bättre själv, jag kan absolut inte komma på en enda sak att göra.
Men vill nån ha med mig på ngt roligt så hänger jag ju alltid på.

Det känns tomt inom mig

Jag är verkligen ingen sur och gnällig människa, jag är glad för det mesta därför känns det lite knasigt att publicera ett sånt här inlägg.
Hade jag skrivit det tidigare idag hade det blivit skojigt och lite sådär töntigt - jag lovar!
Men just nu känner jag såhär så då får det väll bli så.


Mer än detta blir det nog inte för idag
 

♥ 


.perfekt dag plus lite hjältinneinsatser

Myspys
Myspys med Spikey

Oj oj oj,
denna dagen har varit så bra tycker jag, jag har haft en bra känsla i kroppen och knoppen hela dagen. Den är inte riktigt slut än (tyvärr) för jag jobbar till 22 så allt kan ju hända.

Vaknade först vid 8:40 idag av väckarklockan, jag ville höra Äntligen Morgon "Vinn Adams pengar" det är ju så kul. Jag satte på radion och somnade igen 2 sekunder efter....så jag hörde inte mycket.
Jag var så trött pga att jag gick och la mig efter 03.00 igår natt, vet inte riktigt hur det kunde bli så sent, jag misstänker att någon smittat mig eller så har jag lärt mig av proffsen.
Sanningen är att jag fick för mig att jag skulle äta lite gröt innan jag kröp i säng men den blev lixom lite försenad, för helt plötsligt så började min msn fungera *jippi*, så där var jag fast med diverse intressanta konversationer.
I kväll blir det dock inte så sent kan jag lova för jag börjar jobba 06 imån bitti....rise n' shine! (Notis: Gröten var kall efter att ha stått och plingat i micron i x antal minuter...kanske t.o.m timmar vad vet jag, men jag värmde på den och den blev faktiskt inte alls så tokig)

Dagens goda gärning hann jag också med idag före jobbet.
Jag var ute och gick med vovven så fick han syn på ngt som låg i en geggig vattenpöl...pöl och pöl vet jag inte om jag kan kalla det mer kanske en mindre sjö =oP
Hur som helst så var det en cykel, jag drog på mig hjältinnekostymen och drog upp den, skakade av det värsta löven och dylikt sen började jag leta serie nummer. Hittade inget så jag memorerade märket och modellen. Den såg helt ny ut, hjulen var i princip inte använda. Efter det så gick jag och Spikey (min hund) hem igen, för jag tänkte ringa polisen och se om den var anmäld försvunnen...en cykel kan ju faktiskt inte försvinna dom blir ju stulna, så anmäld stulen ska det vara.
Jag ringde polisen och sa att jag hittat den, jag hade faktiskt sett den tidigare slängd i närheten fast inte i vattnet så nu när ingen tagit den så vore det ju synd om den inte kom till rätta.
Det ligger en skola precis mittemot där jag brukar gå och där cykel låg så det var säkert några elaka småpojkar som låg bakom det - usch!
Polisen har ju inte så stora resurser här så dom visste inte ifall dom skulle kunna åka och hämta upp den, dåligt tycker jag! Men jag erbjöd mig att gå och hämta den när jag slutat efter jobbet och isåfall dra med den hem.

Gods beskrivning:
* Mörk (svart eller blå) killcykel
* Märke Sierra, Creek
* Barncykel ca 80 cm hög
* "L"-format styre med tuffa detaljer i gummi
* Ringklocka i form av en svart-vit fotboll

Så om du saknar din cykel så kan du ju höra av dig till mig ;o). Om ingen hämtat den från polisen efter 3 månader så får jag den...undra vad jag ska med en liten killcykel till??
Det kändes iafl bra att kanske ha kunnat hjälpa till. Får först se om den står kvar ikväll när jag går och kollar.
(Kommer nån kul bild sen när jag kommit hem ikväll)



Hörs igen senare...

_________________________________________________________________

Så, tror ni att polisen hade hämtat cykeln??......Nä.
Var ute med vovven och där stod den, så jag cyklade, med knäna under hakan, hem den till mig och nu står den på balkongen.
Får se vad som händer med den...nån som vill ha den annars?? =o/

Nä, nu ska jag få i mig lite kvällsmat av något slag sen ska jag nog sova ♥


Nite nite everybody



.kram

134303-3

Hittade en sidan med en film, jag blev så berörd så tårarna kom.
Speciellt i början när han sätter sig på knä för att ge och få en kram av den gamla tanten.
wow
Varför kan vi inte alla vara så? Var generös och ta dig tid....ge en kram till alla du känner och till några du inte känner, visa lite medmänsklighet. Vi är för kalla, bryr oss för mycket om vad andra ska tycka.

Vi behöver alla en kram...jag älskar att få en kram från helt oväntat håll...ordentligt så ser du mig nångång - GO AHEAD - ge mig en ordentlig, varm, härlig kram, jag lovar att krama tillbaka =o)

Ge inte bara kramar utan ta emot dom med ett leende! Jag fick en sån känsla av att bara gå ut med ett sånt plakat och krama alla!

...undra inte hur folk ska reagera bara ta emot!

Kunde jag skulle jag krama er allihoppa! hihi....

http://www.freehugs.org/


♥ K R A M ♥

För kännedom, det står samma datum på alla de senaste bloggarna, men det blev lite knas när jag tillslut redde ut problemet med kategorierna idag. Bilderna försvann så jag fick lixom publicera om alla. Den första är från 7/11 kl.01 den andra från 8/11 ca kl.10 denna senaste från ca lunchtid idag.
Si sådär nu vet ni så slipper ni ligga sömnlösa i natt ;o)


.ta bort

134303-2

Hur i helskotta tar man bort en blogg? Alltså jag råkade göra två men vill bara ha en.
Hittar inget på hjälpsidan eller något, blir galen. Sen får jag inte bort den extra kategorin som jag råkat få. Det går inte om inte alla inlägg och bilder är borta från kategorin det vet jag. Men hur får man bort det då? Jag hittar inte....det här blir bara krångligare och krångligare haha...eller så har jag som gått och blivit oteknisk.

Jag är ju ledig idag så jag har väll faktiskt tid....men NEJ, jag måste få ordning på bombnedslaget i min lght idag som blivit dom senaste veckorna.♥

Later boys n' girls♥


.blogging

Dagens lunch
Dagens lunch

Jaha, då var man igång då...tror jag.
Trodde faktiskt att det skulle vara lättare, det ser lätt ut. Jag blir så irriterad när knapparna inte vill vad jag vill. Sen tror jag att det säkert skulle gå både lättare och smidigare om jag satt och surfade på mer än 15 Mbits/s hehe. Segt...

Så nu ska jag dela med mig av mitt lilla liv till alla som har alldeles för mycket tid över. Intressant

Jag känner mig lite smått irriterad på alla datorproblem som jag haft hela dagen både på jobbet och hemma, så det får nog vara nog med detta...det tog mig endast 4 timmar. Yeah! ♥